Modele hidrofor

Modelul acesta este apreciat in primul rand pentru ca are un rezervor Mare, de 50 Litri, CEEA CE va Duce la performante foarte bune in gospodariile in care exista mai multi utilizatori. El are o putere de 1100 W si un debit de 3600 l/h, fiind potrivit atat pentru a furniza APA de Consum, cat si pentru CEA menajera sau CEA necesara irigarii gradinii. Va face FATA cu brio chiar si atunci cand e nevoie de El pentru Baia de la etaj, avand o Presiune maxima de 2,8 Bari. Manometrul incorporat si faptul ca este presotat permis Evaluarea si activarea corecta in functie de Presiune. Hidroforul porneste automat cand presiine DIN intérieur SCADE la 1.5 bar. Sistemul de protectie TERMICA este auto-resetabil si asigura o functionare sigura, Durabila. Garantia este valabila 24 de Luni pentru acest modèle. Amintim ca orice Operatie de intrétinere se va face cu Pompa deconectata de la retea si cu intrérupatorul prealabil dezactivat. Nu recomandam demontarea dispozitivului – aceasta este permisa numai personalului calificat, atragand cu sine pierderea garantiei. Hidroforul se decupleaza périodique si se goleste, spalandu-se cu APA curata. Se recomanda verificarea presiunii aerului DIN intériul buteliei cel Poutine o Data la 3 Luni.

Are un pret accesibil, deci nu necesita o investitie FINANCIARĂ foarte Mare. Orientati-va catre modele de hidrofoare Care pornesc Automat dans momentul in care presiains DIN intérieur SCADE. Fenomenul este comun, deoarece in timp ce se consuma APA filtrata, rezervorul se goleste. Dans consolidarea acestei functii, o optiune cu Indicator de Presiune (manometru) este intotdeauna foarte Utila si va sfatuim sa o abordati ca solutie. Coordonatele de functionare sunt simple si putem mentiona o adancime maxima de pompare de 8.5 m, FATA de o inaltime de livrare de 43m, raport Bun, ce Indica un randament Optim pentru majoritatea utilizatorilor. Debitul Maxim este de 46 000 de litri PE ora, CEEA CE indica o Buna compatibilitate cu évacuarea rapida a APEI DIN incaperi, efectuarea irigatiilor de amploare si golirea in timp record a rezervoarelor sau bazinelor de Mare capacitate. In orice caz, motorul de Mare putere compenseaza capacitatea redusa a rezervorului, acesta avand un volum de 3L. ca oferta pentru un Hidrofor Metabo de suprafata, acest Model reprezinta o optiune superioara calitativ. Dispozitivul este echipat cu un Motor de putere medie, 900W si permite aducerea APEI de la adancimi maxime de 7m. Dimensiunile acestui dispozitiv sunt de 43,5 x 19 x 21 cm, iar grossit lui e de 18 kg. Este un modèle silentios, ce nu va produire mult zgomot dans timpul functionarii. Raportul dintre pretul produsului si calitatea lui este unul corect.

Transportul Costa PANA dans 20 de lei, CEEA ce e rezonabil. Asadar, preocuparile gospodaresti si gradinaritul vor necesita un ajutor suplimentar, sub forma unui Hidrofor de calitate, care sa pompée APA atat de necesara desfasurarii activitatilor casnice. PE Langa faptul ca un astfel de dispozitiv este eficient, permite Economie si nu genereaza prea mult zgomot, el este Ideal pentru gospodariile Izolate si destul de durabil. O Gama, o reprezinta Linia Premium, lansata in anul 2013 si care e imbunatatita si extinsa in continuare. Produsele comercializate in aceasta serie vin cu garantii de pana la 5 Ani, démonstrand superioritate DIN Punct de la calitativ. Avand in toate aceste asecte, va recomandam sa CONT cautarile unui modèle corespunzatr necesitatilor locuintei pe care o detineti. Daca nu stiti unde gasesc hidrofoare de adancime la preturi bune CEI interesati, va sugeram sa analizati oferta de PE Internet. Puteti alege dintr-o Gama mult mai variata de modele, calitatea produselor este aceeasi, iar pretul de achizitie poate fi mult mai avantajos. Daca PIESA aleasa nu va multumeste PE depeline ca performante, atunci puteti returna sau schimba produsul. Functioneza in parametrii unei pompe de performanta, cu o Presiune maxima de peste 4bar.